Viikon agilityharjoitus 51/2017
18.12.2017 08:30

Hallillamme vieraili lauantaina saksalainen kouluttaja Anna Hinze. Valmennus oli erinomainen, ja vahvisti ajatustamme nykyagilityn suunnasta. Koiran taidot ja sanalliset vihjeet yhdessä ohjauksen kanssa, mm. lähelletulo ovat ehdottomasti tätä aikaa. Lajimme on kehittynyt ja mennyt hurjasti eteenpäin, ja on mahtava nähdä, että koiran kouluttaminen on entistä tärkeämmässä roolissa. Sanalliset vihjeet, mm koiran itsenäinen takaakierto sekä suuntakäskyt ovat erittäin tärkeitä nykyagilityssa. Kyse ei ole pelkästään käännöksen suunnasta, vaan ehdottomasti käännöksen laadusta, itsenäisesti tehden ja hyvin kooten, ilman ohjaajasta lähtevää painetta.

Yhteistyökumppanimme Acana & Orijen Facebook-sivustolla julkaistaan vuoden aikana suunnittelemiamme harjoituskuvioita. Ensimmäinen harjoitus on nyt julkaistu, joten ei muuta treeni-iloa vauhtiradalla!

Niinu Agility Sport-valmennuskeskuksen harjoittelupuitteet ovat huippulaatuiset ympäri vuoden. Lämmitetyssä hallissa (sisälämpötila n. +16°C) on huippulaatuinen Saltex-keinonurmi, sisä-wc:t, runsaasti pysäköintitilaa ja sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla on erinomaisen helppo saapua hallille.

Lue lisää valmennuskeskuksesta tästä linkistä. Vakiovuoroja pääset varaamaan tästä linkistä.

Tekniikkakentän ja teemakurssien harjoitteet valmentajamme julkaisevat viikon kuluessa Facebook-heimossamme.


Jokainen koira ansaitsee parasta. #nutrolin #acana #orijen


Viikkorata

Tämän viikon harjoitteemme on pääsääntöisesti saksalaisen kouluttajan Anna Hinzen käsialaa, ja ratapiirros julkaistaan vain facebook- ryhmässämme Niinu Agility Sport.

.Niinu Agility Sport sosiaalisessa mediassa

Jos et ole vielä kuulu Facebook-heimoomme, niin mikset liittyisi iloisen mielen ryhmäämme saman tien? Liittyminen on ilmaista, vapaaehtoista, eikä sido sinua mihinkään!

Niinu Agility Sport on Facebook-sivun lisäksi myös Instagramissa tunnuksella @niinuofficial ja Twitterissä ja tunnuksella @NiinuAgility. Seuraa meitä, niin kuulet uusimmat uutiset ensimmäisenä!


Niinu Linna

Niina-Liina Linna, tuttavallisemmin “Niinu”, on menestyksekkään kilpailu-uransa rinnalla toiminut uudenlaisen agilityvalmennuksen uranuurtajana ja edelläkävijänä maailmassa. Huippuluokan ammattitaidon lisäksi Niinu on vienyt esim. koiran hyvinvoinnin ja fysiikan kehittämiseen keskittymisen aivan uudelle tasolle lajissamme.

';