Virallinen agilityharjoitus 50/2016
11.12.2016 16:00

Joulu lähestyy, ja viimeisiä treeniviikkoja tälle vuodelle viedään. Seuraavan kerran julkaisemme taas ratakuvioitamme viikolle 1. Valmennettaviemme toiveesta olemme ottaneet mukaan tämän viikkoiseen harjoitteeseen kuvioita Jari Suomalaisen Itsenäisyyspäivän kisaradalta, joka osoittauttuikin varsin mielenkiintoiseksi. Oikein hyvää Joulun odotusta ja treeni-iloa kaikille!

NOPEAT SYÖVÄT HITAAT

LOPUT VAKIOVUOROT HIRMUALENNUKSELLA

Valmennuskeskuksemme kenttäkoko on kasvanut 23 %. Myymme nyt kaikki aamuvirkku- ja yökyöpelivuorot aivan pilkkahintaan! Nopeimmat vakiovuoron varaaja saavat vuorot vielä vanhalla hinnastolla, jossa ei ole huomioitu uuden tilan aiheuttamaa vuokrankorotusta. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin vakiovuoroissa tämän vuoden harjoituskerrat myydään puoleen hintaan!

Niinu Agility Sport-valmennuskeskuksen harjoittelupuitteet ovat huippulaatuiset ympäri vuoden. Lämmitetyssä hallissa (sisälämpötila n. +16°C) on huippulaatuinen Saltex-keinonurmi, sisä-wc:t, runsaasti pysäköintitilaa ja sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla on erinomaisen helppo saapua hallille.

Lue lisää valmennuskeskuksesta tästä linkistä. Vakiovuoroja pääset varaamaan tästä linkistä.

P.S. Myös kysytyt vapaavuorokortit tulevat tarjolle piakkoin!

Tekniikkakentän ja teemakurssien harjoitteet valmentajamme julkaisevat viikon kuluessa Facebook-heimossamme.


Jokainen koira ansaitsee parasta. #nutrolin #acana #orijen


Viikkorata

Tämän viikon radat ovat Niinu ja Teemu Linnan käsialaa.

Jos haluat tulostaa radan, kannattaa se printata PDF-muodossa.


Möllien rata

Möllien radalla ei ole kontaktiesteitä eikä keppejä

Jos haluat tulostaa radan, kannattaa se printata PDF-muodossa.

.


Kisavalmiit

Kisavalmiiden rata on normaalin viikkoradan profiilia hieman helpompi versio ja se sisältää kontaktiesteet ja kepit.

Jos haluat tulostaa radan, kannattaa se printata PDF-muodossa.

Näillä kuvioilla toivotamme onnistumisia ja positiivista mieltä viikon harjoitteiden parissa!

Niinu ja Teemu & NAS valmentajat


Niinu Agility Sport sosiaalisessa mediassa

Jos et ole vielä kuulu Facebook-heimoomme, niin mikset liittyisi iloisen mielen ryhmäämme saman tien? Liittyminen on ilmaista, vapaaehtoista, eikä sido sinua mihinkään!

Niinu Agility Sport on Facebook-sivun lisäksi myös Instagramissa tunnuksella @niinuofficial ja Twitterissä ja tunnuksella @NiinuAgility. Seuraa meitä, niin kuulet uusimmat uutiset ensimmäisenä!


Niinu Linna

Niina-Liina Linna, tuttavallisemmin “Niinu”, on menestyksekkään kilpailu-uransa rinnalla toiminut uudenlaisen agilityvalmennuksen uranuurtajana ja edelläkävijänä maailmassa. Huippuluokan ammattitaidon lisäksi Niinu on vienyt esim. koiran hyvinvoinnin ja fysiikan kehittämiseen keskittymisen aivan uudelle tasolle lajissamme.

';