Tietosuoja

Linnacom Oy / Niinu Agility Sport www.niinuagilitysport.fi-sivustona tietosuoja

Tietosuoja

Linnacom Oy / Niinu Agility Sport on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä ja pyrkii tarjoamaan internet-sivustojensa vierailijoille turvallisen ja varman käyttökokemuksen. Tässä yhteenvedossa kerrotaan, miten Linnacom Oy / Niinu Agility Sport käyttää verkossa olevia tietoja.

Henkilötietojen käsittely

Linnacom Oy / Niinu Agility Sport noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä. Linnacom Oy / Niinu Agility Sportn sivustoilla vierailevien käyttäjien henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) kerätään vain heidän suostumuksellaan, esimerkiksi heidän itsensä palautteen tai tuote- tai palvelutilauksen yhteydessä ilmoittamana.

Internet-sivustollamme käytetään SSL-salausteknologiaa henkilötietoja sisältävien lomakkeiden käsittelyn yhteydessä.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntäminen

Linnacom Oy / Niinu Agility Sportn internet-sivustoilla voidaan kerätä ja käyttää internet-sivustojen vierailijoiden käyttäytymistietoja. Vierailijan tietokonetta ja muuta päätelaitetta koskevia tietoja voidaan kerätä evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu vierailijan päätelaitteelle ja jonka avulla www-palvelu voi mm. vierailijan näin halutessa tallentaa vierailijan käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten.

Linnacom Oy / Niinu Agility Sport kerää automaattisesti tietoja siitä, miten internet-sivuston vierailija käyttää Linnacom Oy / Niinu Agility Sportin sivustoja ja mobiilisovelluksia (esim. vierailun kesto ja ajoittuminen sekä minkä hakulauseiden ja -sanojen sekä hakukoneen kautta vierailu on linkitetty), millä sivustoilla ja sivustojen alueilla vierailija käy sekä tämän tietokonetta tai mobiililaitetta koskevia tietoja, mukaan lukien IP-osoite, laitteen ID-tunnus, fyysinen sijainti, selain ja käyttöjärjestelmätyyppi sekä niihin liittyvät URL-osoitteet. Kyseisiä tietoja tarvitaan, jotta voidaan tarjota personoitua sisältöä sekä analysoida resurssien käyttöä, korjata ongelmia, estää petoksia ja parantaa palveluita.

Käytettyjen evästeiden avulla ei voida tunnistaa yksittäistä vierailijaa eikä niiden tarkoituksena ole kerätä henkilötietoja. Evästeet ja muut vastaavat tekniikat eivät vahingoita vierailijan päätelaitetta tai tiedostoja. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen eivätkä ne mahdollista vierailijan kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Käyttäytymistietoja voidaan kerätä Linnacom Oy / Niinu Agility Sportin internet-sivustoilla tapahtuvista vierailuista Linnacom Oy / Niinu Agility Sportin sekä kolmansien osapuolten (mainostajat ja mainosverkostot, media- ja mainostoimistot, mittaus- ja seurantapalvelut) toimesta. Linnacom Oy / Niinu Agility Sport voi myös hyödyntää muilta kuin omilta internet-sivustoiltaan kerättyä käyttäytymistietoa.

Linnacom Oy / Niinu Agility Sport pyrkii mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät sen palveluntarjoajat käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa. Kolmannet osapuolet pyritään myös sitouttamaan voimassaolevaan lainsäädäntöön ja itsesääntelyohjeistuksiin. Linnacom Oy / Niinu Agility Sport ei kuitenkaan valvo eikä vastaa kolmansien osapuolten käytännöistä. Internet on avoin järjestelmä, jossa on mahdotonta taata, etteivät luvattomat kolmannet osapuolet pysty ohittamaan kyseisiä toimenpiteitä tai käyttämään tietoja sopimattomiin tarkoituksiin.

Linnacom Oy / Niinu Agility Sportn internet-sivuilla voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä toimintoja, kuten Facebookin tykkää-painike, jonka sisältö tulee suoraan Facebookista. Facebook voi kerätä tietoja vierailijan vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti. Jotkut evästeet säilyvät vierailijan koneella senkin jälkeen, kun tämä on lähtenyt sivustolta. Turvallisuusevästeet säilyvät kuukausia ja mainoksiin ja sivustoilmoituksiin liittyvät evästeet jopa vuosia viimeisen sivustolla käynnin jälkeen. Kolmansien osapuolten mainospalvelinten sijoittamat evästeet pysyvät tietokoneella tätä pidempäänkin, ellei niitä poisteta.

Käyttäytymistietojen keräämisessä ja käyttämisessä Linnacom Oy / Niinu Agility Sport on sitoutunut noudattamaan IAB Euroopan selainkäyttäytymiseen perustuvan verkkomainonnan kohdentamisen itsesääntelyohjelmaa. Lisätietoja itsesääntelyohjelmasta löydät IAB:n internet-sivuilta www.iab.fi.

Mikäli vierailija ei halua, että Linnacom Oy tai sen yhteistyökumppanit kohdentavat mainontaa tai sisältöä internet-käyttäytymisen perusteella, vierailija voi estää tämän kieltämällä haluamansa evästeet selaimensa asetuksista. Kohdentamisen estämisen johdosta vierailija vastaanottaa mainontaa samassa määrin, mutta sen sisältö ei ole kohdennettua. Evästeiden poistaminen voi myös aiheuttaa toimintahäiriöitä sivujen käytössä tai niiden toimimattomuuden. Esto on aina selainkohtainen. Huomioitavaa on, että edellä mainitun linkin kautta tehty esto päättyy, mikäli vierailija poistaa selaimensa evästeet.

Ehtojen muutokset ja yhteystiedot

Linnacom varaa oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjään ja päivittää näitä ehtoja sen mukaisesti. Mikäli haluat olla yhteydessä Linnacom Oy / Niinu Agility Sportin palveluihin liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalvelu@niinuagilitysport.fi.

Linnacom Oy / Niinu Agility Sport
Metallimiehenkuja 10, 02150 Espoo