Palvelut

Jokaisella koiralla ja omistajalla on oikeus hyvään elämään, me mahdollistamme sen oppimisen ja onnistumisen kokemuksilla. Valitse teille sopiva muoto harrastaa.

Kurssi

Kurssien avulla pääset tutustumaan koiraharrastukseen ja pääset harrastuksen alkuun. Kokeneemmille harrastajille kurssit tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon uuden taidon oppimiseen tai tukea tarvitsevan osa-alueen kehittämiseen

Valmennusryhmä

Viikoittainen valmennusryhmä tarjoaa ammattivalmentajien suunnitteleman viikoittaisen valmennuspolun laadukkaaseen harjoitteluun ja harrastamiseen. Ryhmällä on säännöllisen ajan lisäksi aina tuttu porukka harjoittelemassa ja kannustamassa positiivisessa ilmapiirissä sinua koirasi kanssa uudelle tasolle.

Yksityistunnit

Kaipaatko tukea johonkin tiettyyn tilanteeseen tai haetko apua jonkin ongelman syyn tunnistamiseen ja ratkaisemiseen? Yksilövalmennus eli "yksäri" tarjoaa apua juuri tällaisiin tilanteisiin.

Tilan vuokraus

Kurssiemme ja valmennusryhmiemme laadukkaissa harjoituksissa opitte oikeat suoritusmallit. Taitojen opiskelussa toistot ovat kuitenkin välttämättömiä. Varaa harjoittelun tueksi oma vuoro.

Valmennuksen irtopaikka

Harjoittele laadukkaassa valmennuksessa sinulle parhaiten sopivaan aikaan

Etsi palveluitamme

1-2 lk ratakurssi TO klo 19-20
Kurssi alkaa: 3.5.2018 19:00
Tämä ratatreeni-kurssi on suunnattu erityisesti 1-2 -luokassa kisaaville koirakoille!
Hinta: 248€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
Perusohjaustekniikoiden tehokurssi TO 20-21
Kurssi alkaa: 3.5.2018 20:00
Onko sinun vaikea valita oikea ohjaus? Tuntuuko, että olet helposti väärässä paikassa? Onko valssin ja leikkauksen oikea aikainen ajoittaminen vaikeaa? Tällä perusohajuksien tehokurssilla harjoitellaan perusohjauksia, millaisissa tilanteissa niitä käytetään ja miten ne tehdään oikein.
Hinta: 248€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
1-2 lk ratakurssi TO klo 20-21
Kurssi alkaa: 3.5.2018 20:00
Tämä ratatreeni-kurssi on suunnattu erityisesti 1-2 -luokassa kisaaville koirakoille!
Hinta: 248€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
Hyppytekniikka MA klo 17-19
Kurssi alkaa: 7.5.2018 17:00
Hyppääminen on opittu taito! Käytämme paljon aikaa kontaktiesteiden tai keppien opettelemiseen, mutta muistatko harjoitella hyppäämistä? Tämä kurssi auttaa johdattaa sinut hyppäämisen saloihin ja antaa työkaluja hyppytekniikan harjoitteluun.
Hinta: 140€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
';