Arjen tottelevaisuus tutuksi su klo 11

Haluatko oppia taitoja, joita tarvitaan koiran kouluttamisessa sosiaaliseksi ja tottelevaiseksi koiraksi, jonka kanssa arki on miellyttävää?

11.3.2018
Kurssi alkaa
139 €
Hinta
0
Paikkaa jäljellä

Ensimmäisenä kurssikertana 11.3 on Jennin pitämä luento klo 10-11, joka käsittelee operanttia kouluttamista, koiran oppimista ja virettä. Luennon hinta on 15 € ja se on sisällytetty kurssihintaan. Osallistujien määrän ja tason mukaan tehdään lopulliset ryhmät. Treenit ovat aikavälillä klo 12-14 ja kunkin ryhmän tarkempi treeniaika ilmoitetaan lähempänä kurssia.

Arjen tottelevaisuus tutuksi-kurssi sopii hyvin koirakon oppipolun ensimmäiseksi kurssiksi. Kurssi sopii kaikille, eikä osallistujilta vaadita aiempaa osaamista tai kokemusta koirankouluttamisesta. Kurssilla paneudutaan omistajan ja koiran välisen yhteistyön parantamiseen ja tutustutaan tottelevaisuuskoulutuksen perusteisiin. Kaikki harjoitteet on toimivat aivan tavallisessa kotielämässä auttaen arjessa ja toimimaan vastuullisena koirakansalaisena.

Kurssilla kehitetään koiran ja ohjaajan välistä yhteyttä positiivisuudella ja iloisella mielellä. Koulutuksessa opetetaan koiralle katsekontaktin luomista ohjaajaan ja oikea-aikaista kehumista ja palkitsemista. Arjen sujuvoittamiseksi harjoittelemme ihmisten tervehtimistä ja teemme toisten koirien ohitusharjoituksia.

Näiden taitojen opiskelun lomassa tutustutaan tottelevaisuuskoulutuksen, arkisemmin “tokon”, perusasioihin. Osallistujien kanssa käydään läpi tokon perusasento, sivulle- ja luoksetulo, maahanmeno, odottaminen ja paikallamakuu.

Harjoittelu sovitetaan aina koiran ja omistajan taitotason mukaisesta ja vahvistamalla oppimista myönteisten kokemusten kautta. Tällä kurssilla sinä pääset kehittämään koira-ohjaajana perustaitojasi!

Omaa oppipolkuanne pääsette jatkamaan esimerkiksi TOKON:n ALO kurssille tai muille tarjoamillemme lajikohtaisille kursseille. Halukkaille annetaan kotitehtäviä, joita suorittamalla voi edistää koiran oppimista kurssikertojen välillä. Tukea oppimiseen tai apua tietyn osaamisalueen kehittämiseen saa tarvittaessa ammattivalmentajien tarjoamailta yksityisopetustunneilta, joista voi halutessa sopia valmentajan kanssa henkilökohtaisesti.

Valmennus on päättynyt

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

11.3.2018 11:00 - 12:30

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

18.3.2018 11:00 - 12:30

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

25.3.2018 11:00 - 12:30

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

8.4.2018 11:00 - 12:30

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä vastaavat kurssit:

Arjen tottelevaisuus tutuksi ma klo 17-18
Kurssi alkaa: 4.6.2018 17:00
Haluatko oppia taitoja, joita tarvitaan koiran kouluttamisessa sosiaaliseksi ja tottelevaiseksi koiraksi, jonka kanssa arki on miellyttävää?
Hinta: 124€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
';