Erikoisestekurssi ti klo 19-20 KKKn kenttä

Kurssi järjestetään KKKn ulkokentällä, osoitteessa Vuohimäentie 74, Kantvik, Kirkkonummi. Kenttä ei ole aidattu, mutta tilaa ympärillä on paljon.

17.7.2018
Kurssi alkaa
62 €
Hinta
0
Paikkaa jäljellä

Koiran estevarmuus antaa ohjaajalle vaihtoehtoja radan suoritukseen. Tällä kurssilla keskitytään yhden tai useamman esteen opetteluun ja suoritusvarmuuden parantamiseen.

Kurssin alkuvaiheessa käydään koirakon toiveet ja tilanne läpi yhdessä valmentajan kanssa ja määritellään yhteiset tavoitteet. Tavoitteiden mukaisesti koirakko voi harjoitella yhtä tai useampaa erikoisestettä. Kaikki harjoittelu pohjautuu positiiviseen vahvistamiseen.

Jos lähdette vasta opettelemaan kontakteja suosittelemme keskittymään yhden kontaktin harjoitteluun. Kontaktien harjoittelussa pidemmälle edenneet pääsevät hiomaan kurssilla myös eri kontaktien suoritusta. Pujottelun harjoittelussa käytetään Susan Garrettin kehittämää 2×2-menetelmää. Pujottelunharjoittelu sopii koirille, jotka eivät vielä osaa pujottelua sekä koirille, joilla este halutaan opettaa uudelleen.

Harjoiteltavia esteitä:

  • A-este
  • Keinu
  • Pujottelu
  • Puomi

Hyppyesteiden harjoitteluun suosittelemme Hyppytekniikkakurssia, jossa tuetaan laajemminkin koiran fyysistä valmiutta yhdessä teknisen suorituksen kehittämisen kanssa.

Pussia emme kurssilla opeta. Niinu Agility Sport on allekirjoittanut “Pussin kieltäminen agilityssä”, jossa allekirjoittaneet esittävät pussin eli umpitunnelin kieltämistä agilityssa toistaiseksi sen nykyisessä muodossa koirien turvallisuuteen vedoten.

Kurssi sopii aloitteleville koirakoille, jotka ovat käyneet Valmistavat taidot ja Agilityn perustaidot. Lisäksi kurssi soveltuu myös Aloittelevien rataharjoittelun rinnalle tai sen jatkoksi. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta näistä esteistä. Ryhmässä on korkeintaan neljä koirakkoa.

  • Kontaktien harjoittelussa koiran tulee olla vähintään 9 kk kurssin alkaessa. Kokonaisia kontaktiesteitä harjoitellaan yli vuoden ikäisten koirien kanssa.
  • Pujottelun harjoittelussa koirani ikäraja on 12 kk.

Harrastuksessa pidemmälle edistyneemmät koirakot voivat kurssilla hioa varmuutta kontaktien suoritukseen tai hakea vauhtia pujotteluun.

Tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä yhdessä koirasi kanssa!

Ryhmä on täynnä

Jos olet kiinnostunut samasta valmennuksesta myöhemmin, kerro siitä meille.

17.7.2018 19:00 - 20:00

24.7.2018 19:00 - 20:00

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä vastaavat kurssit:

Viimeinen paikka
Erikoisestekurssi ti klo 18-19 KKKn kenttä
Kurssi alkaa: 17.7.2018 18:00
Kurssi järjestetään poikkeuksellisesti KKKn ulkokentällä, osoitteessa Vuohimäentie 74, Kantvik, Kirkkonummi. Kenttä ei ole aidattu, mutta tilaa ympärillä on paljon.
Hinta: 62€ Viimeinen paikka
Ilmoittaudu mukaan
Täynnä
Erikoisestekurssi ti klo 20-21 KKKn kenttä
Kurssi alkaa: 17.7.2018 20:00
Kurssi järjestetään KKKn ulkokentällä, osoitteessa Vuohimäentie 74, Kantvik, Kirkkonummi. Kenttä ei ole aidattu, mutta tilaa ympärillä on paljon.
Hinta: 62€ Täynnä
Tutustu ja etsi vastaavia
';