Tokon alkeiskurssi su klo 12.30

TOKO:n perusopinnot ovat jo tuttuja? Kaipaat kuitenkin vielä tukea perusteisiin sekä tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen? Ensimmäiset kilpailut ovat jo mielessä?

11.3.2018
Kurssi alkaa
139 €
Hinta
4
Paikkaa jäljellä

Ensimmäisenä kurssikertana 11.3 on Jennin pitämä luento klo 10-11, joka käsittelee operanttia koulutusta, koiran oppimista ja virettä. Luennon hinta on 15 € ja se on sisällytetty kurssihintaan. Osallistujien määrän ja tason mukaan tehdään lopulliset ryhmät. Treenit ovat aikavälillä klo 12-14 ja kunkin ryhmän tarkempi treeniaika ilmoitetaan lähempänä kurssia.

Tällä Tokon alkeiskurssilla syvennetään jo opittuja tottelevaisuuskoulutuksen perusopintoja ja mennään hieman syvemmälle tottelevaisuuskoulutuksen liikkeiden opetteluun. Kurssin tavoitteena on vahvistaa koirakon tavoitteellista ja suunnitelmallista harrastamista sekä valmistautua ensimmäisiin kilpailuihin.

Kurssin harjoitukset koostuvat tottelevaisuuskokeen alimman kisaluokan, eli ALO-luokan kahdeksasta liikkeestä, joita ovat esimerkiksi seuraaminen, kaukokäskyt ja luoksetulo. Harjoitteita tehdään kurssimuotoisesti neljän koirakon ryhmissä.

Kurssilla vahvistetaan lisäksi ohjaajan koiranlukutaitoa. Yhteistyönne kehittäminen positiivisin tavoin on paras työkalu motivaation ylläpitämiseen sekä oppipolulla etenemiseen!

Harjoittelu sovitetaan aina koiran ja omistajan taitotason mukaisesta ja vahvistamalla oppimista myönteisten kokemusten kautta. Tällä kurssilla sinä pääset kehittämään koira-ohjaajana perustaitojasi!

Tukea oppimiseen tai apua tietyn osaamisalueen kehittämiseen saa tarvittaessa ammattivalmentajien tarjoamailta yksityisopetustunneilta, joista voi halutessa sopia valmentajan kanssa henkilökohtaisesti.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi tästä helposti. Sähköpostiosoitteen jälkeen sinulta kysytään asiakastiedot, jonka pääset tarkistamaan tilaus- ja peruutusehdot. Näiden hyväksymisen jälkeen paikka on varattu sinulle.

11.3.2018 12:30 - 14:00

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

18.3.2018 12:30 - 14:00

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

25.3.2018 12:30 - 14:00

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

8.4.2018 12:30 - 14:00

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

';