Tilanvaraus

Kalenterista löytyvät vapaat harjoitusajat omatoimivuoroja varten.

Vuoron ostaminen ja harjoitusajan varaaminen

Tarjoamme sinulle muun harjoittelun tueksi sekä vakiovuoroja että irtovuoroja. Voit varata vuoron säännöllisesti kerran viikossa koko kaudeksi tai treenata muutaman viikon intensiivisemmin - valinta on sinun. Hinnat löydät alla olevasta hinnastosta. Tutustu tilanvuokrapalveluihimme ja ohjeistukseen varauksen tekemiseksi. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

Olen jo ostanut useamman irtovuoron ja haluan varata harjoitusajan

Sinulla on jo olemassa esimerkiksi Kymppikortti ja haluat varata seuraavan harjoitusajan. Siirry irtovuorojen varauskalenteriin ja katso itsellesi sopiva ajankohta. Kirjaudu kalenteriin Google-tunnuksella (Gmail-osoite ja sähköpostin salasana) ja tee haluamasi varaus. Huomaa, että varattavat jaksot ovat 30 minuutin mittaisia eli tuntia varten tee kaksi varausta. Mikä sinulla ei ole Google-tunnusta etkä halua luoda sellaista, voi asiakaspalvelumme tehdä haluamasi varaukset puolestasi.

Jäikö sinulle vielä kysyttävää?

Lisätietoa valmennuskeskuksesta sen kentistä ja varusteista saat Valmennuskeskus-sivulla. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa osoitteessa asiakaspalvelu@niinuagilitysport.fi.

  Tekniikkakenttä
  Ratatreenikenttä
';