Inka Juntheikki

Inka Juntheikin intohimo on koirien opettamisessa positiivisella tavalla. Hän on iloinen, positiivinen ja sopivalla tavalla jämäkkä valmentaja, joka pystyy aina perustelemaan näkemyksensä ja käyttämänsä valmennusmenetelmät.

Inka käyttää koulutuksessa selkeitä rakenteita ja positiivisen vahvistamisen tekniikoita, jotka tekevät oppimisesta sujuvaa. Inka pyrkii siihen, että oppimisprosessi olisi herkän dynaaminen. Dynaamisuudella tarkoitetaan sitä, että oppiminen etenee ja on tehokasta. Herkkyys sitä, että yksilöllisyys otetaan huomioon, että prosessi olisi kaikille aidosti positiivinen.

Inkan intohimona on halu lisätä ihmisten ymmärrystä eläinten oppimisesta ja käyttäytymisestä. Hän opiskelee Tampereen yliopistossa sovellettua kuntoutuspainotteista käyttäytymisanalyysiä ja valmistuu käyttäytymisanalyytikoksi. Tämän jälkeen hänen on mahdollista opettaa yliopistollisessa käyttäytymisanalyysiin perustuvassa eläintenkouluttaja koulutuksessa. Kouluttajana Inka on enemmän intuitiivinen ja herkästi kuulolla kuin teoreettinen. Inkan vahvuusalueena ovat erityisesti oppimiseen ja käyttäytymiseen liittyvien haasteiden ratkaiseminen.

Inka harrastaa aktiivisesti agilityä, 5 vuotiaan bordercollie, Reikan kanssa. Reika pääsee testaamaan kaikki uudet jutut.

Tällä hetkellä ei ole alkavia kursseja

Jos olet kiinnostunut valmentajan kursseista myöhemmin, kerro siitä meille.

';