Inka Juntheikki

Inka Juntheikin intohimo on koirien opettamisessa positiivisella tavalla. Hän on iloinen, positiivinen ja sopivalla tavalla jämäkkä valmentaja, joka pystyy aina perustelemaan näkemyksensä ja käyttämänsä valmennusmenetelmät.

Inka on harrastanut agilitya vuodesta 2002, ja kouluttajakokemusta on kertynyt useammalta vuodelta. Akateemisen tutkijan työssä opittu tarkkuus johdatti Inkan modernin eläinkoulutuksen pariin. Inka käyttää koulutuksessa selkeitä rakenteita ja positiivisen vahvistamisen tekniikoita, koska se tekee oppimisesta tehokasta. Tehokkuus tuo vapauden pitää hauskaa ja olla luova treeneissä. Tärkeintä on ilo yhdessä onnistumisesta. Inkan kiinnostusta ja osaamista harjoittelun tehostamisessa hyödynnetään usealla eri kurssilla. Oppimisen tehostaminen onkin lähellä Inkan sydäntä.

Inkan intohimona on halu lisätä ihmisten ymmärrystä eläinten oppimisesta ja käyttäytymisestä. Tämän takia hän on opiskellut käyttäytymisanalyysiä ja tarkoituksena on opiskella sitä laajemmin.

Inkan vahvuusalueita ovat erityisesti ongelmakoirat ja koiraongelmat, kehonhallinta, motivointi, vauhti ja vireenhallinta. Inka toimii kouluttajanamme myös arkitottelevaisuuskursseillamme.

Tällä hetkellä ei ole alkavia kursseja

Jos olet kiinnostunut valmentajan kursseista myöhemmin, kerro siitä meille.

';