Jenni Kallio

Kursseiltani ei koskaan ole puuttunut naurua joten karttuvien tokotaitojen lisäksi pyrin aina jättämään koulutettaville kurssin jälkeen myös hyvän ja motivoituneen fiiliksen

Jenni Kallio on aktiivinen koiraharrastaja jonka tavoitteena on jakaa oppimaansa iloisella mielellä eteenpäin. Yhtenä vahvuutena on ihmisten lukutaito joka on koulutuspuolella tärkeä osa-alue. Koulutusperiaatteet ovat positiiviset mutta myös jämäkät. Mottona voisi mainita "rajat ja rakkaus".

Jenni pitää erityisen paljon tokon perusteiden sekä alempien kisaluokkien liikkeiden kouluttamisesta. Kun perusteet tehdään alusta asti johdonmukaisesti ja tarkasti, on taitoja helpompi lähteä viemään eteenpäin perusarjesta aina kisakentille saakka. Jenni on suorittanut arkitottelevaisuus- ja kilpatottelevaisuuskoulutusohjaajakurssit ja kouluttanut vuodesta 2013 lähtien. Jenniin olet voinut törmätä TOKO-kisoissa, agilitykisoissa tai vaikka Nosework-kursseilla.

Jennin laumaan kuuluu kolme valkoistapaimenkoiraa sekä yksi saksanpaimenkoira. Poikien kanssa harrastaminen ja kisaaminen eri lajeissa on kuulunut arkeen jo useamman vuoden ajan.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Lähes täynnä
Arjen tottelevaisuus tutuksi su klo 11
Kurssi alkaa: 11.3.2018 11:00
Haluatko oppia taitoja, joita tarvitaan koiran kouluttamisessa sosiaaliseksi ja tottelevaiseksi koiraksi, jonka kanssa arki on miellyttävää?
Hinta: 139€ Lähes täynnä
Ilmoittaudu mukaan
Tokon alkeiskurssi su klo 12.30
Kurssi alkaa: 11.3.2018 12:30
TOKO:n perusopinnot ovat jo tuttuja? Kaipaat kuitenkin vielä tukea perusteisiin sekä tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen? Ensimmäiset kilpailut ovat jo mielessä?
Hinta: 139€ Reilusti tilaa
Ilmoittaudu mukaan
';