Leena Inkilä

Leena on eläinlääketieteen opiskelija ja erityisesti kiinnostunut koirien oppimisesta, käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista. Leena Inkilä on harrastanut agilityä jo yli 10 vuotta ja kilpaillut lajissa snautserinsa Ritan ja bordercollie Priman kanssa.

Leena on äärimmäisen kiinnostunut koirien oppimisesta, käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista, ja aina valmis oppimaan uutta! Leenan koulutuksissa käytetään vain koiraystävällisiä, operanttiin koulutukseen perustuvia menetelmiä. Agilityn lisäksi Leena on harrastanut useita muita lajeja ja saavuttanut koiratanssista useita SM- ja PM-mitaleita.

Leenalla on valtava osaaminen eläinten kouluttamisesta positiivisilla menetelmillä. Hänen monialainen osaamisensa ja kokonaisvaltainen lähestymistapansa tarjoavat oppimishaluisille ehtymättömän osaamisvarannon, josta ammentaa.

Leenan erikoisosaamista ovat kontaktien opetus – niin pysäytykset kuin juoksu-A, esteosaaminen, käännökset ja suuntakäsky, vauhti, vireenhallinta ja motivaatio ja koiran kokonaisvaltainen opettaminen.

Valmentajan juuri alkaneet tai alkamassa olevat kurssit:

Viimeinen paikka
Leenan yksityistunti ti 26.6 klo 20.30-21
Kurssi alkaa: 26.6.2018 20:30
Kaipaatko tukea johonkin tiettyyn tilanteeseen tai haetko apua jonkin ongelman syyn tunnistamiseen ja ratkaisemiseen? Yksilövalmennus eli "yksäri" tarjoaa apua juuri tällaisiin tilanteisiin.
Hinta: 45€ Viimeinen paikka
Ilmoittaudu mukaan
';