Valmennuskeskus

Koiran hyvinvointi on meille etusijalla ja toimintamme on ennen kaikkea koiralähtöinen. Sen vuoksi panostamme myös olosuhteisiin.

Harjoitteluun ja kilpailuihin sopivat tilat

Niinu Agility Sport -areena tukee onnistumisen elämysten saavuttamista. Käytössä on lämmitty hallin, jossa kahvio- ja wc-tilat ovat sisätiloissa kentän vieressä. Saltex©-keinonurmi tarjoaa tasaisen pidon ja vaimentaa askelista ja hypyistä aiheutuvien iskujen vaikutusta. Kentät ovat avonaisia, eikä niissä ole vauhdikkaampia harjoituksia haittaavia tukirakenteita tai esteitä.

Harjoitustiloja voidaan muokata käyttötarkoituksen ja harjoitusten mukaan. Normaalikäytössä on kaksi kenttää, jotka voidaan tarvittaessa erottaa väliaidoilla useammaksi pienemmäksi harjoitusalueeksi tai tila voidaan yhdistää kilpailuja tai muita tapahtumia varten yhdeksi isoksi tilaksi. Hallin päädyssä on odotustila, jossa on mahdollisuus nauttia kahvia tai keittiön mikrossa voi vaikkapa lämmittää omaa välipalaa. Tapahtumien yhteydessä odotustila toimii kahviona. Odotustilan yhteydessä on myös WC:t.

Hallin vuokraaminen tapahtumia varten

Oletteko etsimässä tilaa vaikkapa kilpailuiden järjestämiseen? Valmennuskeskus soveltuu erinomaisesti kilpailuiden järjestämiseen. Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella.

Laadukas ja turvallinen kenttä

Valmennuskeskuksessa on laajimmillaan 1 000 neliömetrin kenttä, jonka pohjamateriaalina on korkealaatuinen iskuja vaimentava ja pitävä Saltex®-keinonurmi. Hallissa on turvalliset Smart-99®-esteet ja Grip®-avotunnelit. Tilaa voi myös vuokrata 400, 500 ja 600 neliömetrin kokoisella kenttäalueella tai tilan voi jakaa 2-3 eri suuruiseen osaan.

Tapahtumien järjestämiseen suunnitellut tilat

Lämmin hallitila, jossa kahvio- ja wc-tilat kenttien vieressä. Hallissa on kuulutuksiin soveltuvat äänentoistolaitteet. Hallin pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Halli on käytössänne 07.00-21.00. Muista ajoista voidaan tarvittaessa sopia erikseen.

Hyvät kulkuyhteydet ja riittävästi ilmaista paikoistustilaa

Valmennuskeskus on hyvien liikenneyhteyksien varrella Kirkkonummella kehä III:n varrella osoitteessa Salmitie 6 (katso kartta). Hallin pihalla on riittävästi ilmaista paikoitustilaa suuremmankin tapahtuman osallistujille. Juna-asemalta on matkaa 300 metriä ja linja-autopysäkiltä 400 metriä. Yhteydet ja aikataulut löydät reittioppaasta. Juna-asema on Masala, lähin linja-autopysäkki on Helsingin suunnalta lähestyttäessä nimeltään Sundetin puistotie (Ki0214).


Hallin vuokraan sisältyy aina:

Jos haluat lisätietoja, niin ota yhteyttä asiakaspalvelu@niinuagilitysport.fi tai Teemu 044 554 5555. Tervetuloa myös tutustumaan tilaan ja toimintaan paikan päälle!

Tervetuloa kokemaan onnistumisen elämyksiä laadukkaassa ja turvallisessa ympäristössä!

';